Ποιοί είμαστε

Η ΒΙΟΖΩΙΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ δραστηριοποιείται στο αντικείμενο της διαγνωστικής σχετικά με νοσήματα ζώων, μελισσών, παθολογικά περιστατικά καθώς και μικροβιολογία τροφίμων, των αναλύσεων γάλακτος, νερού και ζωοτροφών. Ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει άμεση και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών στο χώρο της εργαστηριακής διάγνωσης καθώς και στην παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας ώστε να καλύπτει τις ήδη αυξημένες απαιτήσεις κτηνιάτρων, κτηνοτρόφων αλλά και ​εταιριών παρασκευής τροφίμων.

Λειτουργεί στη παρούσα μορφή της από το 2017. Από άποψη εξοπλισμού και πληρότητας κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα εργαστήρια του είδους της στην Ελλάδα ενώ για την επιτέλεση του έργου της πλαισιώνεται από ομάδα επιστημόνων αλλά και εξωτερικών συνεργατών.

Βρίσκετε στο κέντρο της Ελλάδας, στη Λάρισα, επί της οδού Καρδίστης 49. Στεγάζετε σε χώρο 120 τ.μ. με άνετους χώρους στάθμευσης. Στο παρόν website της ΒΙΟΖΩΙΚΗΣ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την οργάνωση, τη λειτουργία, τις παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και δραστηριότητές της (σεμινάρια – συμμετοχές σε συνέδρια – εκδηλώσεις).

George TrikaliarisΠοιοί είμαστε